Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Geniet van een heerlijke maaltijd

bij Graaf van Egmond in Gaasbeek

 

Bezoekt u het kasteel van Gaasbeek en wilt u samen met de kinderen ontspannen na een lange boswandeling? Zoekt u een restaurant om even de drukte te ontvluchten, samen met uw familie ? Ontdek dan restaurant Graaf van Egmond in Gaasbeek.

 

Restaurant Graaf van Egmond ligt op het gebied van het  Kasteel van Gaasbeek en is de ideale plaats om rustig na te genieten van uw bezoek aan dit prachtige monument. Ook wanneer u zin hebt om tot rust te komen en te genieten van een overheerlijke maaltijd is Graaf van Egmond de ideale locatie. We verwelkomen u in een rustig, warm kader. En beschikken over een ruime parking in de buurt.

 

Bij ons ontdekt u de heerlijke, Belgische keuken. Maar we bieden u ook een uitgelezen selectie van suggesties aan. Geniet van onze specialiteiten, onze wildschotels en overheerlijke mosselgerechten. Of probeer een succulente cote à l’os, kruidige spareribs of echte, huisgemaakte lasagne. Verkiest u een lichte maaltijd? Dan hebt u een ruime keuze aan verrukkelijke slaatjes.

 

Al onze gerechten worden bereid met dagverse kwaliteitsproducten. Restaurant Graaf van Egmond is de perfecte plaats om te genieten van een lekkere snack of warme pannenkoek. Maar ook voor een heerlijk diner of een romantische tête-a-tête bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wanneer de zon schijnt, kunt u gebruik maken van ons gezellige terras. Wilt u iets organiseren in groep? Dan verhuren wij een zaal voor feesten, trouwerijen, verjaardagen,… Het restaurant voorziet ook koude buffetten voor uw gelegenheden.

 

Zoekt u een restaurant waar uw kinderen zich zorgeloos kunnen amuseren of waar u en uw man kunnen genieten van een overheerlijke maaltijd? Kom dan vandaag nog langs bij brasserie Graaf van Egmond in Gaasbeek.

 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag